Dekanımız Prof. Dr. Muzaffer ÖZDEMİR'in 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
- 18 May 2026 - 21:58
- 18 May 2026 - 21:58
19 Mayıs 1919; bağımsızlık meşalesinin yakıldığı, milletimizin azim ve kararlılıkla geleceğine sahip çıktığı tarihi bir dönüm noktasıdır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bu anlamlı gün umut, sorumluluk ve güçlü bir geleceğin simgesidir.
Eğitim camiası olarak milli değerlerine bağlı, bilimsel düşünceyi benimseyen, üretken ve topluma duyarlı gençler yetiştirmenin önemine inanıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin başarılarıyla ülkemizi daha ileriye taşıyacağına olan inancımız tamdır.
Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyor; öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimizin, aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz.
Sevgiyle, umutla ve inançla nice aydınlık yarınlara…
Prof. Dr. Muzaffer Özdemir
Eğitim Fakültesi Dekanı
25 Ağu 2025
