Üniversitemiz Tarihindeki En Yüksek Katılımlı Etkinliği "Düğünümüz Var Çanakkale” Tiyatro Oyunu Sahnelendi

"Düğünümüz Var Çanakkale" komedi tiyatro oyunu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi 4. Sınıf Türkçe öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından sahnelendi. Tiyatro oyunu "Ne kalabalikti o" dedirten buyuk bir seyirci grubu tarafından izlendi, çok beğenildi ve ayakta alkışlandı. Pandemiye rağmen kapalı gişe oynanan oyunu 1500'den fazla kişi izledi. Pandemi nedeniyle uzun zamandır böyle coşkulu ve güzel bir akşam yaşayamamıştık. Tiyatroda rol alan öğrencilerin ve bu oyunu perde arkasında yöneten görevlilerin performansı üst seviyedeydi. Oyundaki karakterleri canlandıran öğrenciler, canlandırdıkları karakterlerle bütünleşmiş. "Oyunculara roller bu kadar mı yakışır?" dedirtti. Oyunu sahneye koyan ve yöneten, organize eden başta Doç.Dr. Mehtap Özden’i ve diğer emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Oyun sonrası Troia Quintet Grubu’nun verdiği konserle eğlenen tüm öğrencilerin coşkusu ayrı bir mutluluk oldu.