Prof. Dr. Mustafa Yunus Eryaman Avrupa Komisyonuna Değerlendirme Uzmanı Olarak Seçildi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Yunus Eryaman, Avrupa Komisyonu tarafından Horizon Europe (Ufuk Avrupa) Programı’nda yer alan projeleri değerlendirmek üzere uzman olarak davet edilmiştir.

Prof. Dr.  Mustafa Yunus Eryaman, 2019 yılından beri Avrupa Birliği tarafından fonlanan Yükseköğretimin Modernizasyonu, İnovasyon ve Araştırma temelli Üniversite-Sektör işbirliği alanlarına yönelik proje başvurularını değerlendirme, raporlama ve süreç analizleri gerçekleştirmek üzere Brüksel'de Avrupa Komisyonunda görev almaktaydı.

Prof. Dr. Eryaman 2022 yılından itibaren, Avrupa Birliğinin 95 milyar Avro bütçe ayırdığı Ufuk Avrupa Programı'na sunulmuş AR-GE ve İnovasyon projelerini değerlendirmek üzere davet edilmiş bulunmaktadır.