Fakülte ve Üniversite birincisi Mezunumuz Sevcan AVCI 'yı kutlama programı düzenlendi.

24 Eylül 2021 Perşembe günü saat 14:00 da Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ 'in Makamında yapılan programa Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Salim RAZI ve Doç. Dr. Adil ÇORUK, Fakülte Sekreteri Melda BAYKURT ile Matematik ve Fen Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatih DOĞAN ile Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Güney HACIÖMEROĞLU katıldılar.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği programından 2020-2021 eğitim öğretim yılı sonunda "Yüksek Onur Öğrencisi" (Fakülte ve Üniversite birincisi) olan mezunumuz Sevcan AVCI 'ya Diploması ve Takdir Belgesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ tarafından takdim edildi. Çok değerli mezunumuzu üstün başarılarından ötürü tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılarının devamını diliyoruz. Bu süreçte mezunumuzun başarılarında payı olan kıymetli ailesi ve öğretim elemanlarımızı ayrıca kutluyoruz.