Eğitimde Şenlik Var

Eğitim Fakültesi, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını şenlikle tamamladı.  “EĞİTİMDE ŞENLİK VAR” adı altında Eğitim Fakültesi Anafartalar Kampüsünde konser ve çeşitli geleneksel çocuk oyunları ile gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda öğrenci, akademik/ idari personel ve vatandaş katılım sağladı. Öğrenciler ve diğer katılımcılar, bütün yılın yorgunluğunu yapılan eğlencelerle üzerinden attı. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ’in konuşmalarıyla başlayan şenlikte ilk olarak Uzman Halk Bilimci Songül YEŞİL DOYKUN ve Arş. Gör. Samet DOYKUN geleneksel çocuk oyunları hakkında bilgi verdiler. Daha sonra şenliğe katılanlar bu geleneksel oyunları deneyimleme fırsatı yakaladı.  “EĞİTİMDE ŞENLİK VAR”    daha sonra “TROİA QUİNTET” müzik grubunun konseri ve pilav dağıtımı ile son buldu. “EĞİTİMDE ŞENLİK VAR”   etkinliği Eğitim Fakültesi Dekanlığı, Türkçe Eğitim Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehtap ÖZDEN, Arş. Gör. Samet DOYKUN, Arş. Gör. Dr. Enes YAŞAR ve Uzman Halk Bilimci Songül YEŞİL DOYKUN tarafından düzenlenmiştir.