Eğitim Fakültesinde Dört Lisans Programı Akredite Olmuştur

Fakültemizin akredite olan program sayısı beşe ulaşmıştır. 2021-2022 döneminde akreditasyon başvurusunda bulunduğumuz Coğrafya Öğretmenliği, Japonca Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği ve Okul Öncesi Öğretmenliği programlarımız, Yükseköğretim Kalite Kurulunca (YÖKAK) yetkilendirilen Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından 16.04.2021 tarihi itibariyle üç yıl süreyle akredite edilmiştir.

Sürece katkı sağlayan Üniversitemiz Üst Yönetimine, İlgili Bölüm ve Anabilim Dalı Başkanlarımıza, Akademik-İdari tüm çalışanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederim.

2022-2023 döneminde başvuruda bulunduğumuz Matematik ve Fen Bilimleri Bölümü bünyesindeki üç Öğretmenlik programımızın da akreditasyon süreci için çalışmalarında başarılar dilerim.

Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ
Dekan