Developing new Software for Psychomotor Reeducation of Children with Autism Projemiz International week programında Tanıtıldı.

.

15-19 Şubat 2021 tarihleri arasında Ss Cyril ve Methodius Üniversitesi tarafından düzenlenen International week programında,  Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Dr. Öğretim Üyesi Nergis Ramo Akgün, Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal ve Prof. Dr. Salih Zeki Genç tarafından hazırlanan 2020-1-TR01-KA205-081611 kodlu, ERASMUS + Gençlik Programı KA2 Stratejik Ortaklıklar-  'Developing new Software for  Psychomotor Reeducation of Children with Autism' projesi Zoom platformunda tanıtıldı.

Hafta boyunca Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Hollanda, İtalya, Polonya ve Türkiye'nin katılımlarıyla Exploring Pandemics Trough Humanities and Social Sciences konulu bir çok profesyonel etkinliğin sunumu gerçekleştirdi.
 
Üniversitemizin Koordinatörlüğünde yürütülen Proje uluslararası bir platformda tanıtma şansına sahip oldu, Proje Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Nergis Ramo Akgün, projenin faaliyetlerini ve gelecek planlarını detaylarıyla anlattı. Sunumun ardından katılımcıların ilgisi ile proje hakkındaki soruları yanıtlandı. 


Sunuma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.facebook.com/FilozofskiFakultet.mk/videos/1394119894261729