ÇOMÜ’de Erasmus Plus Projesi Başarısı

Vrije Universiteit  Brussel tarafından sunulan ve Çanakkale Onsekiz Mart Universitesinin katkılarıyla hazırlanan proje 2021-1-BE02-KA220-HED-000032196 başvuru nolu Erasmus + Stratejik Ortaklıklar Yükseköğretim Projesi,  Belçika Ulusal Ajansı (EPOS) tarafından desteklenmesi uygun görüldü. Projede Avrupa Birliği desteği 215135  Avro olacaktır. Projede ÇOMU yürütücülüğünü Prof. Dr. Hasan Arslan yapacaktır. Araştırmacı olarak Doç.Dr. Mehmet Ali İçbay, Öğr. Görevlisi Kadir Tuncer ve doktora öğrencisi Miray Doğan yer almaktadır.

Proje, geleneksel eğitim bilimleri uygulamalarının uzaktan öğretim ugulamalarına  dönüştürülmesini hedeflemektedir. Geleneksel öğretim uygulamalarının dijital ortamda da etkili ve verimli olarak işe koşulacağını araştıran çalışma, Dijital Pedagolojinin gelişimine  katkı sağlayacak ve  24 ay sürecektir.