"1 Kitap 1 Bilet" Etkinliğinde Toplanan Kitaplar Köy Okullarına Teslim Edildi

.

Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği bölümünde Doç. Dr. Oya ERENOĞLU koordinatörlüğünde Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, geçtiğimiz aylarda köy okullarındaki kütüphanelere destek vermek amacıyla “1 Kitap1 Bilet” konser etkinliği düzenlendi. Konseri Müzik Performans Topluluğu’na ait üniversitemiz öğrencileri gerçekleştirdi. Ayrıca konser etkinliğine Ezine Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Ş. Ceren ULUPINAR ve gönüllü öğrencileri de destek vererek katılımı artırdılar.  Konser etkinliğinde toplanan kitaplar ve bazı kırtasiye malzemeleri Ezine Sarısöğüt İlk ve Ortaokulu ve Celalettin Topçu Anadolu Lisesi kütüphanelerine teslim edildi.

Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan AKMAN, Ezine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim KIR, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi sorumlusu Doç. Dr. Oya ERENOĞLU ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen kitap teslimlerinde ilgili okulların müdür ve müdür yardımcıları, Eğitim Fakültesi Dekanlığı başta olmak üzere, öğrencilerimize ve bu etkinliğe katkı sunan herkese iyi dilek ve teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaretiler sırasında okullardaki öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Ayrıca misafirperverlikleri için Ezine Sarısöğüt İlk ve Ortaokulu ve Celalettin Topçu Anadolu Lisesi okul yönetimlerine teşekkürü borç biliriz.