Otizmli Çocukların Psikomotor gelişim Eğitimi İçin Yeni Yazılım Geliştirme Erasmus+ Projesinin Belgeseli Yayınlandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümünden Proje Koordinatörü  Dr. Öğr. Üyesi Nergis Ramo Akgün, araştırmacılar Prof. Dr. Salih Zeki Genç ve Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Sofya'daki (Bulgaristan) Kliment Ohridski Üniversitesi'nden Proje ortakları Prof. Dr. Neli Vasileva, Dr. Denica Anneva Krasteva, Dr. Elena Boyadzieva, Üsküp (Kuzey Makedonya) Cyril ve Methodius Üniversitesi'nden Prof. Dr. Olivera Rashikj Canevska, Prof. Dr. Natasha Cicevska Jovanova, Prof. Dr Aleksandra Karovska Ristovska ve Çanakkale Piriteknoloji'den Doç.Dr. Muzaffer Özdemir ve Yahya Doğan ile birlikte 2 yıl önce başlanan “Developing New Software for psychomotor reeducation of children with Autism” isimli  Otizmli çocukların Psikomotor gelişimine yönelik oluşturulan Erasmus + projesinin tüm faaliyetleri ile birlikte RCA Yazılımının oluşturulma sürecindeki aşamaların anlatıldığı bir Belgesel hazırladı.

Hazırlanan belgesele aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: