Nitelikli Bir Öğretmen Olma Yolunda İlkokul Öğretim Programlarında Yer Verilen Okur Yazarlık Becerilerine İlişkin Sınıf Öğretmeni Adaylarına Farkındalık ve Beceri Kazandırma Eğitimi TÜBİTAK Projesi Tamamlandı

Nitelikli Bir Öğretmen Olma Yolunda İlkokul Öğretim Programlarında Yer Verilen Okur Yazarlık Becerilerine İlişkin Sınıf Öğretmeni Adaylarına Farkındalık ve Beceri Kazandırma Eğitimi TÜBİTAK Projesi 5-9 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

TÜBİTAK 2237A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini destekleme programı çerçevesinde yürütücülüğünü Prof. Dr. Bülent GÜVEN in yaptığı “Nitelikli Bir Öğretmen Olma Yolunda İlkokul Öğretim Programlarında Yer Verilen Okur Yazarlık Becerilerine İlişkin Sınıf Öğretmeni Adaylarına Farkındalık ve Beceri Kazandırma Eğitimi” isimli proje başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. 11 farklı üniversiteden öğretmen adayının katılımı ile gerçekleşen projede 10 farklı üniversitede görevli 18 öğretim üyesi görev almıştır. Proje kapsamında 38 oturum gerçekleşmiştir.