“Lisans Öğrencileri Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimi” İsimli TÜBİTAK Projesi Üniversitemiz Koordinasyonunda Gerçekleştirildi

TÜBİTAK 2237 A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Destekleme Programı Kapsamında “Lisans Öğrencileri Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimi” isimli proje Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi koordinasyonu ile 12 kurumdan (11 farklı üniversite ve Milli Eğitim Bakanlığı) toplam 24 eğitmenin katkısıyla 29 Ocak-2 Şubat 2024 (5 gün/40 ders) tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Proje yürütücülüğünü Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Anabilimdalı’nda görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Leyla Ayverdi’nin üstlendiği projeye üniversitemizde görev yapan öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Doç. Dr. Derya Girgin, Doç. Dr. Erkan Bil, Doç. Dr. Eylem Yalçınkaya Önder, Doç. Dr. Sercan Karav, Öğretim Görevlisi Dr. İsmail Satmaz, Öğretim Görevlisi Dr. Kadir Yılmaz ve Öğretim Görevlisi Dr. Savaş Gürdal eğitmen olarak katkı sağlamışlardır.