Eğitim Fakültesi Oryantasyon Programı ve Prof. Dr. Aytaç AÇIKALIN ile Açılış Dersi Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Oryantasyon Programı 12 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 15.00'da İÇDAŞ Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ ile Dekan Yardımcılarımız, Bölüm ve Anabilim Dalı Başkanlarımız ve 1. sınıf akademik danışmanları ile fakültemizdeki öğrenimine yeni başlayan öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen programda, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Salim RAZI sunum eşliğinde öğrencilerimize Üniversitemiz ve Fakültemizi tanıtarak, eğitim-öğretim yaşamları boyunca kendilerine katkı sağlayacak bilgiler paylaştı. Programı takiben Prof. Dr. Aytaç AÇIKALIN Eğitim Fakültesi öğrencilerimize "Öğretmen Olmak" teması ile açılış dersi verdi.  Program, yeni başlayan öğrencilerimiz huzurunda 2021-2022 öğretim yılı sonunda Bölüm, Fakülte ve Üniversite birincisi olarak öğrenimini üstün başarı ile tamamlayarak; Bölüm Onur Öğrencisi, Eğitim Fakültesi Yüksek Onur Öğrencisi ve ÇOMÜ Yüksek Onur Öğrencisi olmaya hak kazanan Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği mezunumuz Emre UYGUN'a  Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ tarafından Takdir Belgelerinin takdim edilmesiyle tamamlandı.