Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin 2209-A TÜBİTAK Projeleri Desteklenmeye Hak Kazandı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında 2022/2 döneminde yapılan başvurularda;

Danışmanlığını Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Derya GİRGİN’in yaptığı Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalında öğrenim gören Hasan Hüseyin TUFAN’ın “Türkçe Dersinde Yazma Becerisinin Gelişiminde Oyunlaştırma” isimli projesi desteklenmeye hak kazanmıştır.

Danışmanlığını Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Derya GİRGİN’in yaptığı Yabancı Diller Bölümü İngilizce Öğretmenliği Anabilim Dalında öğrenim gören Ümer MAZREK’in “İlkokul EFL Öğrencilerini Robot Destekli Dil Öğrenimini Sınıfa Entegre Ederek İngilizce Konuşmaya Teşvik Etme” isimli projesi desteklenmeye hak kazanmıştır.

Danışmanlığını Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Derya GİRGİN’in yaptığı Güzel Sanatlar Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalında öğrenim gören Sena YILDIZ’ın “Üniversite Öğrencilerinde Algılanan Stres ve Sürekli Umut Düzeylerinin Nikotin Bağımlılığına Etkisi” isimli projesi desteklenmeye hak kazanmıştır.

Desteklenmeye hak kazanan projelerin danışmanı Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı öğretim üyemiz Doç. Dr. Derya GİRGİN'i ve öğrencilerimizi ayrı ayrı kutlar başarılarının devamını dilerim.

Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ
Eğitim Fakültesi Dekanı