Eğitim Fakültesi Öğrencilerimiz TEKNOFEST 2022 Final Yarışmasına Katılmaya Hak Kazandı

Eğitim Fakültesi öğrencilerimiz Tübitak 2242 Üniversite Öğrencileri Projeleri kapsamında TEKNOFEST 2022 Final Yarışmasına katılmaya hak kazandı.

TÜBİTAK tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen Akıllı Şehirler ve Ulaşım, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Eğitim, Enerji ve Çevre, Gıda ve Tarım, Makine İmalatı ve Otomotiv, Sağlık, Savunma, Uzay ve Havacılık, Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik alanlarında olmak üzere toplam 583 proje başvurusunun gerçekleştiği 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmasına fakültemiz Temel Eğitim Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mesut TABUK danışmanlığında Zehra Gül Çiçek, Merve Felek ve Ebru İşözen tarafından hazırlanan “İLKOKUL MATEMATİK DERSİ ÖĞRETİMİNDE ÇİZGİ FİLMLERİN KULLANIMI: PIRIL ÇİZGİ FİLM ÖRNEĞİ ” isimli proje 2022 yılı final yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.

2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Final Yarışmasına katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz Zehra Gül Çiçek, Merve Felek ve Ebru İşözen 22-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında TEKNOFEST 2022 kapsamında düzenlenecek olan Final Sergisinde projesini sunacaktır.

Desteklenmeye hak kazanan projenin danışmanı Doç. Dr. Mesut TABUK ile çalışmasından dolayı gurur duyduğumuz kıymetli öğrencilerimiz Zehra Gül Çiçek, Merve Felek ve Ebru İşözen 'i ayrı ayrı kutlar başarılarının devamını dilerim.


Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ
Eğitim Fakültesi Dekanı