Eğitim Fakültesi Ders-Sınav Programı Koordinatörleri ile Toplantı Yapıldı

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Adil ÇORUK başkanlığında bölümlerimizin ders/sınav program koordinatörleri 26.09.2022 tarihinde saat 10:30 da Dekanlık Toplantı Salonunda bir araya gelerek, 2022-2023 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı haftalık ders programlarının hazırlanması ve ÜBYS ye yüklenmesi süreçleri değerlendirildi. Anabilim dallarının kullanmış olduğu derslikler ve ders programlarının hazırlanmasında yaşanan sorunlar değerlendirildi. Ders programlarının aynı zamanda boş derslik sorgulaması için ortak paylaşımda olan Google Drive üzerinde de girilmesi gerektiği vurgulandı. Üniversite senatosunun almış olduğu karar çerçevesinde Bilişim Teknolojileri derslerinin uzaktan eğitim yoluyla yapılması teklifinin birimlere bırakıldığı değerlendirildi. Yine aynı şekilde Üniversite Senatosunun almış olduğu derslerin 10 Ekim 2022 tarihine alınması kararı ders programı koordinatörlerine tebliğ edildi. Toplantı görüş ve önerilerle sona erdi.