Eğitim Fakültesi 2023 Yılı Mezuniyet Töreni

Eğitim Fakültesi 2023 Yılı Mezuniyet Töreni 15 Haziran 2023 Perşembe günü İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Mezunlarımız ve yakınlarının katıldığı tören, Müzik Öğretmenliği ve İngilizce Öğretmenliği öğrencilerimizin coşkulu performansı ile başladı. Tören Dekanımız Prof.Dr.Salih Zeki GENÇ’in ve Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU’nun mezunlarımıza mesajları ve mezun yakınları ile fakültemiz akademik ve idari personeline teşekkürlerinin ardından Bölüm ve Ana Bilim Dalı birincilerine hediyelerinin verilmesi ve mezunlarımıza belge takdimi ile devam etti. Tören sonunda Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı hocalarımızdan Öğr. Gör. Mete GÖKÇE'nin yönetiminde, salonu dolduran tüm konukların katılımı ile  Öğretmen Marşı söylendi ve öğrencilerimiz geleneksel olarak geri sayım ile kep fırlattılar. Mezunlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz.