Eğitim Fakültesi 2022 Yılı Mezuniyet Töreni

Eğitim Fakültesi 2022 Yılı Mezuniyet Töreni 14 Haziran 2022 Salı günü Üniversitemiz İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Yediyüzün üzerinde mezunumuz ve yakınlarının katıldığı tören, Müzik Öğretmenliği öğrencilerimizin coşkulu performansı ile başladı. Tören Dekanımız Prof.Dr.Salih Zeki GENÇ’in ve Rektör Vekilimiz Prof.Dr.Hüseyin ERKUL’un mezunlarımıza mesajları ve mezun yakınları ile fakültemiz akademik ve idari personeline teşekkürlerinin ardından mezunlarımıza belge takdimi ile devam etti. Tören sonunda salonu dolduran tüm konukların katılımı ile Öğretmen Marşı söylendi ve öğrencilerimiz geleneksel olarak geri sayım ile kep fırlattılar. Mezunlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz.