ÇOMÜ’de erasmus Plus Projesi Başarısı

Alexandru Ioan Cuza University of Iaşi (Romanya) tarafından sunulan ve Çanakkale Onsekiz Mart Universitesi’nin katkılarıyla desteklenen Blended Intensive Program “Strategic Communication for Social Change and International Development” başlıklı Erasmus+ KA131 Projesi, Avrupa Birliği Erasmus Projeleri merkezi tarafından desteklenmeye uygun görüldü. Projenin  ÇOMU yürütücülüğünü ve koordinasyonunu Prof. Dr. Hasan Arslan yapacaktır.

Proje, ortaklar arasında  stratejik iletişimi işe koşarak sosyal değişimi ve uluslararası gelişimi artırmaya katkı sağlamayı planlamaktadır. Projenin ortakları Çanakkale Onsekiz Mart University, Pavia University (Italy), Jagiellonian University-partner (Poland), Salamanca University (Spain)’den oluşmaktadır. Proje kapsamında gerçekleştirilecek olan karma eğitim programları ve hareketlilik maliyeti Erasmus Mobility Progam tarafından karşlacaktır.