ÇOMÜ' ye Yılın İlk Ödülü Doç.Dr. Sibel GÜVEN ve Doktora Öğrencisi Merve UÇAR'ın Tez Çalışmasından geldi.

Memur-Sen tarafından vefatının 23. Yıldönümünde Mehmet Akif İnan anısına 06/01/2023 tarihinde  Ankara'da Memur-Sen Konfederasyon Genel Merkezi'nde  düzenlenen ödül töreninde Ak Parti Genel Başkan Vekili Sayın Prof.Dr. Numan Kurtulmuş, Kamu Başdenetçisi Sayın Şeref Malkoç, Memur-Sen Genel Başkanı Sayın  Ali Yalçın, Hüda Par Genel Başkanı Sayın  Zekeriya Yapıcıoğlu, Hak-iş Genel Başkanı Sayın Mahmut Arslan, BBP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Alay, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Uğurlu, Ankara Üniversitesi Rektörü Sayın  Prof.Dr. Necdet Ünüvar, ASBÜ Rektörü Sayın  Prof.Dr. Musa Kazım Arıcan,  milletvekillerimiz, çeşitli kurum ve kuruluşların üst düzey temsilcileri ile merhum Mehmet Akif İnan beyfendinin kardeşi Dr.Ahmet İnan ve ailesi ile diğer davetliler hazır bulundu. Türkiye genelinde gerçekleştirilen yarışmada yılın en başarılı ve orjinal Yüksek Lisans Tezi dalında ikincilik ödülü Danışmanlığını Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi  Doç. Dr. Sibel Güven'in yaptığı yüksek lisans  öğrencisi Merve Uçar'ın Kariyer Engeli Olarak Cam Tavanın Personel Güçlendirmeye Etkisi başlıklı tezine verilmiştir.  Başkanlığını Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar'ın üstlendiği değerlendirme komisyonunun titiz çalışmaları sonucunda Türkiye genelinde başvuruları alınan lisansüstü eğitim tezleri arasında ikincilik derecesini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitemize kazandıran Doç.Dr. Sibel Güven ve öğrencisi Merve Uçar'ı Eğitim Fakültemiz adına tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.