ÇOMÜ Eğitim Fakültesi'nde Oryantiring Buluşması Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim Fakültesi, 15 Ekim 2024 Salı günü, Doç. Dr. Oya Erenoğlu ve Öğretim Görevlisi Nurtekin Cura tarafından düzenlenen "Oryantiring Buluşması" etkinliğiyle öğrencileri ve akademik kadroyu bir araya getirdi. Etkinliğe, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Muzaffer Özdemir, fakülte öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Spor Dostu Kampüs sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik, katılımcıların yön bulma becerilerini geliştirdiği oryantiring sporuyla tanışmalarını sağladı. Eğitim Fakültesi kampüsünde düzenlenen etkinlikte, öğrenciler ve öğretim elemanları keyifli vakit geçirdiler.

Etkinliğin açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, üniversitenin spor ve sosyal faaliyetlere verdiği önemi vurgulayarak bu tür etkinliklerin öğrencilerin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağladığını belirtti. Dekan V. Prof. Dr. Muzaffer Özdemir de oryantiring sporunun takım ruhunu güçlendirdiğini ve katılımcıların hedefe ulaşma becerilerini geliştirdiğini ifade etti.
Organizasyon komitesi, bu tür etkinliklerin üniversite yaşamını daha zengin hale getirdiğini ve öğrencilerin sosyal ve sportif faaliyetlere katılımını teşvik etmeye devam edeceklerini belirtti. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Spor Dostu Kampüs anlayışıyla farklı spor dallarında yeni etkinliklerle öğrencilerine deneyim fırsatları sunmayı sürdürecektir.