“COMPUSEL: Computational Thinking in Enhancing Primary Students' Social-Emotional Learning Skills” Projesinin Başlangıç Toplantısı

ERASMUS+ Okul Eğitiminde İşbirliği ortaklıkları kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen “COMPUSEL: Computational Thinking in Enhancing Primary Students' Social-Emotional Learning Skills” projesinin başlangıç toplantısı 17-18 Haziran 2022 tarihinde Çanakkale’de gerçekleştirilmiştir. Yürütücülüğünü Prof. Dr. Çiğdem ŞAHİN TAŞKIN’ın yaptığı proje kapsamında gerçekleştirilen toplantıya University of Bucharest, University of Evora, University of Lodz ve Social Cooperative of Cyclades–Altera Vita yüz yüze, İzmir Demokrasi Üniversitesi online olmak üzere bütün ortaklar katılmıştır. Projeden elde edilecek sonuçlar, proje sonuçlarının yönetimi ve tanıtımının ayrıntılı olarak ele alındığı toplantıda proje ortakları proje ile ilgili konular hakkında tartışarak fikir alışverişinde bulunmuşlardır.