"Akademik Ar-Ge’de Başarı Hikayeleri" Paneli Gerçekleştirildi

Eğitim Fakültemiz tarafından 10 Ekim Perşembe günü düzenlenen "Akademik Ar-Ge’de Başarı Hikayeleri: TÜBİTAK 1001 Proje Yolculuğu" başlıklı panel, fakülte akademisyenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlikte, TÜBİTAK 1001 projeleri ile başarıya ulaşmış akademisyenlerimiz kendi deneyimlerini paylaştı. Ar-Ge süreçlerinin püf noktalarının detaylıca ele alındığı panel, özellikle akademik araştırma ve proje geliştirme aşamalarında yer alan katılımcılar için önemli bir rehber niteliğindeydi.

Katılımcılar, soru-cevap oturumunda merak ettikleri konuları uzman akademisyenlere sorarak Ar-Ge süreçlerine dair bilgi sahibi olma fırsatı buldular. Etkinlik, katılımcılardan büyük ilgi gördü ve verimli bir paylaşım ortamı sundu.

Eğitim Fakültesi Dekanlığı olarak, akademik araştırmalarını geliştirmek ve TÜBİTAK projelerine yönelmek isteyen tüm akademisyenlerimizi bir sonraki etkinliklerde de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.