18 Mart İlköğretim Okulu Öğrencileri Coğrafya Öğretmenliği Laboratuvarını Ziyaret Etti

18 Mart İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Müjgan Kaşdemir ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşan 30 kişilik öğrenci grubu fakültemiz Coğrafya Öğretmenliği Jeomorfolojik Analiz Laboratuvarını ziyaret etti. Öğrencilere Coğrafya Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal tarafından laboratuvarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Öğrencilere kayaçların gezegenimizin gelişim tarihi hakkında tuttuğu kayıtlar hakkında bilgiler verildikten sonra fakültemiz bahçesindeki çam ağaçlarından birinde artım burgusu kullanarak ağaç halkası alma deneyimi yaşatıldı. Soru-cevap bölümü ardından laboratuvar ve saha çalışması sona erdi.