“Cumhuriyetimizin 100. Yılında Dünya’da ve Türkiye’de Türkçe ve Türkçe Öğretimi” Paneli

Çanakkale Türk Ocakları ve ÇOMÜ Eğitim Fakültesi iş birliğinde hazırlanan “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Dünya’da ve Türkiye’de Türkçe ve Türkçe Öğretimi” adlı panele konuşmacı olarak katılacak olan Türk Alman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal YILDIZ “Yurt dışında anadili eğitimi ve iki dillilik”, TÜBA Üyesi Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa S. KAÇALİN “Mevlit”, Medeniyet Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yakup YILMAZ “Türkçe öğretimi tarihinde Avrupa yakası” hakkında konuşacaklardır. Panel, 04.01.2023 saat 10.30’dadır. Paneli onurlandırmanız bizleri sevindirecektir.