Lisansüstü Öğretmen Çalışmaları Kongresi 13-15 Mayıs 2022

“Eğitimde Kilit Rol Öğretmen” ana teması ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi, Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 13-15 Mayıs 2022 tarihlerinde, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Balıkesir’in Ayvalık ilçesi, Sarımsaklı bölgesinde Lisansüstü Öğretmen Çalışmaları Kongresi düzenlenecektir.

Kongrenin ana hedef kitlesi lisansüstü eğitim yapan/yapmakta olan veya lisansüstü eğitim niyetinde olan öğretmenler olarak belirlenmiştir. Bunun yanısıra öğretmenlik ve eğitimle ilgili alanlarda lisansüstü eğitim yapan / yapmakta olan eğitim fakültesi mezunu öğretmen adayları ve öğretmenlik alanları ile ilgili akademisyenler de kongrenin hedef kitlesi arasında yer almaktadır. Kongrenin temel amacı öğretmenlerin çalışmalarını görünür kılmak ve onları lisansüstü eğitim yapmaları konusunda teşvik etmektir.

Kongrenin bağlantı adresi www.lock.gen.tr olarak belirlenmiştir. Kongreye katılımınız bizleri onurlandıracaktır.