TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı  öğrencisi Nihal ÖZER'in ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Tuğçe SUSKAN'ın TÜBİTAK 2209-A  Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Doç. Dr. Hanife ESEN AYGÜN danışmanlığında yürütmüş oldukları "Okul Öncesi Öğretmen Adaylarının  Sosyal-Duygusal Yeterliliği ve Benlik Algıları Arasındaki İlişkinin İncelenmesi" ve "Öğretmen Adaylarının  Sosyal-Duygusal Yalnızlık ve Psikolojik Sağlamlık Düzeyleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi" başlıklı iki ayrı projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirilmiştir. Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, üniversitemizin öğretim elemanları katılım göstermiştir. Öğrencilerimizin başarısının tüm öğrencilerimize örnek olması temennisiyle.