Fakültemiz Öğrencilerinden Anlamlı Etkinlik

Otizm farkındalık haftası nedeniyle Çanakkale 18 Mart İlkokulu ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı,Sahne Sanatları Fakültesi ve Eğitim Fakültesi işbirliği ile Farklılıkların Farkındayız adlı etkinlik düzenlendi.Etkinlige Eğitim Fakültesi Dekanı Prof Dr Salih Zeki Genç de katıldı.Ogretmenleri Arzu Ceylan önderliğinde çocuklar şu an Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Devlet konservatuarinda eğitim gören kendi de özel bir birey olan Caner Serinin de cdsinde seslendirdiği söz ve müziği Bendenize ait olan bir şarkıyı Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Öğrencileri Numan Enes Aksakal ve Doğukan Yılmaz eşliğinde günlerce çalıştılar.Kendine hazırlanan sürprizden habersiz olarak sınıfa gelen Caner çok mutlu oldu.Duru Avcının kemanı eşliğinde şarkıyı tüm sınıfla söyledi.