Öğretmenlere “Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları ve İlkokul Programındaki Yeri” Seminerleri Verildi.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üniversitemiz Rektörlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü dahilinde 18-22 Kasım Öğretmen Eğitimi Programı çerçevesinde Fakültemiz Öğretim Görevlisi İffet Aksoy Tokgöz tarafından Merkeze bağlı ilkokullarda görev yapan sınıf  öğretmenlerine ve Özel İstek Vakfı Okulu öğretmenlerine yönelik “Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları ve İlkokul Programındaki Yeri” başlıklı seminerler verildi.

Seminerler kapsamında öğretmenlere arttırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik farkları, günümüzde artırılmış  gerçeklik uygulamalarına örnekler, eğitme artırılmış gerçekli uygulamaları ve ilkokul programındaki yeri Uzay 4D, Atatürk 4D, Vücudumuz 4D kartları üzerinden uygulamalı olarak verilmiştir. Seminere Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü temsilen Şube Müdürü İbrahim Fırat ve çok sayıda Sınıf öğretmeni katıldı.