Öğrencimiz Aysun Sevim 2019 KPSS Sınavında Türkiye Birincisi Oldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı 2019 mezunuyum. KPSS sınavında P121 puan türünde 88,8 puan alarak Okul Öncesi Öğretmenliği alanında Türkiye birinciliğini elde ettim. Çalışmaya erken başlamak, üstbilişsel farkındalığın, her gün düzenli ve verim alarak çalışmanın, zamanı etkili kullanmanın ve çok soru çözmenin ilk kez girdiğim bu sınavdaki başarımı etkileyen etmenler olduğunu söyleyebilirim. Çok emek verdiğim uzun ve yorucu geçen bu süreç en iyi şekilde neticelendiği için çok mutluyum. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesindeki alanında uzman akademisyenler sağlam temel üzerine güçlü başarılar inşa etmemi sağladı.  Başarıma katkı sağlayan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT’a, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ'e, Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Çavuş Şahin'e ve tüm akademisyenlere teşekkür ederim.