Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğrencilerimiz Japonca Konuşma Yarışmalarından Derecelerle Döndü

Bu yıl, 12 Mart günü Türk-Japon Vakfı'ında 25.si düzenlenen Ankara Japonca Konuşma Yarışması başlangıç ve ileri seviye gruplarında Japon Dili Eğitimi Anabilim dalı öğrencilerimiz 1.lik ve 2.lik ödülleriyle Çanakkale'e dönmüşlerdir. Yarışmada dereceye giren ve ödül alan öğrencilerimiz aşağıdaki gibidir. Dereceye girenlere çeşitli hediyeler verilirken, gruplarda birincilik alan öğrencilerimiz Japonya gezisi ödülü kazandı.

Başlangıç Seviyesi Birincisi: Gökhan DAĞDEVİR (1. Sınıf)
Başlangıç Seviyesi İkincisi: Buse BÜYÜKYAVUZ  (1. Sınıf)
İleri Seviye Birincisi: Pınar SARIVELİ (3. Sınıf)
İleri Seviye İkincisi: Reyyan GÖÇERİ (4. Sınıf)

Yine, 5 Mart 2017 tarihinde İstanbul'da 26.sı düzenlenen İstanbul Japonca Konuşma Yarışmasında Başlangıç Seviyesi grubunda Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğrencimiz Oğuzhan Muhammet OLU Jüri Özel Ödülünü kazanmıştır.

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmalara hazırlanma sürecinde desteklerinden dolayı emeği geçen öğretim elemanlarına teşekkür ederiz.