Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğrencilerimiz Japonca Konuşma Yarışmasından Derecelerle Döndü.

Japonya’nın Ankara Büyükelçiliği, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA), Japonya Tanıtım Vakfı ve Türk Japon Kadınları Dostluk ve Kültür Derneği’nin işbirliği ile Türk Japon Vakfı Kültür Merkezi’nde Ankara Japonca Konuşma Yarışması 27. kez düzenlendi.

Yarışma sonucunda Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerimizden Berkay DOĞAN yarışmanın B (orta-üst seviyesi) kategorisinde birinci olarak yaklaşık 2 haftalık bir Japonya gezisi ödülüne hak kazandı. Aynı yarışmanın A (başlangıç seviyesi) kategorisinde yarışan öğrencilerimizden Serra Nur GÜLLÜ ikinci, Buse BAYSAL üçüncülük derecesine layık görüldüler.