"Integration of Experiential Learning and Virtual Reality on Gifted Education" Proje Toplantısı Yapıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen “Integration of Experiential Learning and Virtual Reality on Gifted Education” isimli Erasmus+ ana eylem 2 yükseköğretim alanı stratejik ortaklıklar (Ka203) projesinin başlangıç toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi.  Proje ekibinde yer alan Doç. Dr. İlke EVİN GENCEL, Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ, Öğr. Gör. Zafer KARADAYI, Arş. Gör. Selen BEYAZBAL, Nara Eğitim Teknolojileri A.Ş., Yunanistan “Univercity of Macedonia”, İspanya “Fundación Universitaria San Antonio”, Polonya “Społeczna Akademia Nauk” ve APEC çalışmalarını sürdürmektedir. Projede Deneyimsel öğrenme kuramı ve sanal gerçeklik teknolojisiyle bütünleştirilmiş öğretim programları ve mobil uygulamalar geliştirilmektedir.