"İlkokul Öğrencilerinin Hassas Becerilerini Geliştirmede Kuantum Öğrenme Temelli Öğretim Tasarımı" TÜBİTAK 1001 Projesi Tanıtıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen ve Yürütücülüğünü ÇOMÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Hanife ESEN AYGÜN'ün yaptığı "İlkokul Öğrencilerinin Hassas Becerilerini Geliştirmede Kuantum Öğrenme Temelli Öğretim Tasarımı" başlıklı TÜBİTAK 1001 projesinin tanıtım toplantısı Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Araştırma ekibinde Doc. Dr. Gonca Zeren ve Doc. Dr. Durmuş Özbaşı yer almaktadır. Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, üniversitemizin öğretim elemanları ve Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan çok sayıda okul müdürü ve öğretmen katılmıştır. 1.559.260 TL bütçe ile desteklenen proje 30 ay sürecek olup, ilkokul öğrencileri için kuantum öğrenme temelli bir öğretim tasarımı hazırlanarak etkililiği incelenecektir. Proje ilkokul öğrencilerinin hassas becerilerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.