Eğitim Enstitüsü’nden Eğitim Fakültesi’ne Öğretmenler Günü Kutlama Programı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 25. Yıl Uygulamaları Kapsamında Öğretmenler Günü Kutlama Programı Düzenlenecektir.

Geleceği şekillendirme ve yön verebilmenin en büyük mimarlarından biri öğretmenlerdir. Bu hedefe ulaşma yolunda, cefakârlık ve fedakârlığın timsali olan öğretmenlerimize vefanın bir borç olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda, öğretmenlerin öğretmeni olarak Eğitim Enstitüsü’nden Eğitim Fakültesi’ne uzanan zaman diliminde Çanakkale’de verdiğiniz hizmetleri hatırlamak ve birlikte olmak amacıyla düzenleyeceğimiz Öğretmenler Günü Kutlama etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımla.

Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ
DEKAN

Yer: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi Troia Kültür Merkezi