Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ Dekanlar Konseyi Asil Üyeliğine Seçildi

26 Aralık 2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından eğitim ve öğretmen yetiştirmenin, insani ve kültürel kalkınma temelinde ele alınması amacıyla "Eğitim ve Eğitim Bilimleri Dekanlar Konseyi Toplantısı" gerçekleştirildi.

Eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerindeki öğretmen yetiştirme programlarının yeniden ele alındığı toplantıya Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin ve YÖK yetkilileri ve üniversitelerimizdeki eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin dekanları katıldı.

Daha donanımlı öğretmen yetiştirebilme adına alınabilecek önlemlerin tartışıldığı toplantı sonunda gerçekleştirilen seçimde Dekanımız Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Eğitim Fakülteleri Dekanlar Konseyi’ne asil üye olarak seçildi.