4. Uluslararası Yükseköğretim Çalışmaları Konferansı (IHEC 2019) - Kongre Çağrısı

.

Değerli Bilim İnsanları,

Sizleri, Yükseköğretim Çalışmaları Derneği (YÖÇAD) ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi (ÇOMÜEF) iş birliğinde, 10-12 Ekim 2019 tarihinde Çanakkale'de düzenlenecek olan 4. Uluslararası Yükseköğretim Çalışmaları Konferansı'na (IHEC2019) davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Konferansımızın bu yılki teması "Yükseköğretimde Öğrencileri Yeniden Düşünmek: İhtiyaçlar, Zorluklar ve Fırsatlar" olarak belirlenmiştir. Ülkemizde ve dünyada yaşanan hızlı değişimler, farklı geçmişleri, ihtiyaçları ve beklentileri olan talep gruplarının katılımı ile birlikte yükseköğretimde öğrenci çeşitliliğinin artmasına sebep olmaktadır. 4. Uluslararası Yükseköğretim Çalışmaları Konferansı (IHEC2019) öğrencilerin farklı özellikleri ve beklentileri ile bu özellik ve beklentilerin yükseköğretim bağlamında getirdiği fırsatları ve zorlukları anlamayı ve bu temelde göz önünde bulundurulması gereken konuları tartışmayı hedeflemektedir. Tema ve konu başlıkları ile ilgili diğer detaylara konferans web sayfamızdan erişebilirsiniz: http://yocad.org.tr/konferanslar/4-uluslararasi-yuksekogretim-calismalari-konferansi-ihec-2019/

Konferansımızda farklı konu başlıklarında sözlü ve sempozyum bildiri sunumları yapılacak olup, sunulan tüm çalışmaların özetleri çevrimiçi olarak yayınlanacaktır. Konferansın tamamlanmasından sonra ayrıca, arzu eden katılımcıların tam metin bildirileri, hakem değerlendirme sürecinin ardından editörlü tam metin bildiri kitabında yayımlanacaktır.
 
Özet gönderimi için son başvuru tarihi 7 Temmuz 2019 olup, konferans süreci ile ilgili bütün detaylara  http://yocad.org.tr/konferanslar/4-uluslararasi-yuksekogretim-calismalari-konferansi-ihec-2019/ web adresi üzerinden erişebilirsiniz.

Sizleri IHEC2019'da ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, iyi çalışmalar dileriz.


Saygılarımızla,
IHEC2019 Düzenleme Kurulu