Özel Yetenek Sınavı ile Ek Yerleştirme İlanı (YENİ)

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı için Resim İş Öğretmenliği ve Müzik Öğretmenliği Programlarında boş kalan kontenjanlar için 2018-YKS Sınavı TYT Puanına göre yeniden başvuru ve ek yerleştirme yapılacaktır. Başvurmak isteyen adaylar için Başvuru ve Sınavlar hakkında bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

BAŞVURU KOŞULLARI

PROGRAM ADI                          BOŞ KONTENJAN                   TYT TABAN PUANI

Müzik Öğretmenliği                               17                                                  220

Resim İş Öğretmenliği                           24                                                  200

BAŞVURU VE EVRAK TESLİMİ

Online Başvuru ve Evrakların Teslimi için Başlangıç Tarihi      : 14 Eylül 2018

Online Başvuru ve Evrakların Teslimi için Son Gün/Saat         : 18 Eylül 2018  / 16.00

Özel Yetenek Sınavları Online Başvuru Sistemi  İnternet Adresi:http://basvuru.comu.edu.tr/egitim/

Online Başvuru işlemini tamamlayarak ön kayıt başvurusu onaylanan ve başvuru koşullarını sağlamış adayların,  internet çıktısı olarak aldıkları Başvuru Formu ile beraber aşağıda belirtilen Başvuru Evraklarını en geç 18 Eylül 2018 günü kargo/APS yoluyla veya şahsen ulaştırmaları gerekmektedir.

En geç 18 Eylül 2018 tarihinde Kayıt Bürosuna Ulaşması gereken evraklar:

1-Aday Başvuru Formu (Online başvuruda onay sonrası alınan internet çıktısı)

2-2 adet vesikalık fotoğraf

3-Nüfus Cüzdanı /  TC Kimlik Kartı Fotokopisi

Evrakların teslim edileceği adres : “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Anafartalar Yerleşkesi, Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosu, ÇANAKKALE”

**************************

Yukarıdaki Online başvuru ve evrak teslimi süreçlerini belirlenen takvim kapsamında tamamlayan ve İlgili yönerge kapsamında koşulları sağlayan Sınava Girmeye hak kazanan öğrencilerin listeleri 19 Eylül 2018 günü Eğitim Fakültesinin web sayfasında duyurular bölümünde ilan edilecektir.

(Sınava Giriş Belgeleri, Sınav binalarına alınırken adaylara teslim edilecektir.)

Özel Yetenek Sınavlarına ilişkin Yönergede sınav ve kayıt tarihleri ile ilgili alanlar Ek sınav için belirlenen aşağıdaki şekilde dikkate alınmalıdır.

Özel Yetenek Sınav Tarihi ve Yeri :

Program Adı

Sınav Tarihi/Saati

Sınav Yeri

Müzik Öğretmenliği

20-21 Eylül 2018 / 10.00

Terzioğlu Yerleşkesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Necip Fazıl Kısakürek Salonu

Resim-İş Öğretmenliği

20-21 Eylül 2018 / 10.30

Terzioğlu Yerleşkesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi zemin kat atölyeleri (Sınav iki aşamalıdır)

Sınav Sonuçlarının Açıklanması :

24 Eylül 2018

Kesin Kayıt Tarihi:

26-27 Eylül 2018

ONLİNE BAŞVURU SİSTEMİ ne yönlendirilmek için tıklayınız.