Müzik Öğretmenliği Özel Yetenek Sınav Sonuçları

Müzik Öğretmenliği Özel Yetenek Sınav Sonuçları listesi ektedir.

• Asıl listeden kazanan adayların kesin kayıtları 07-11 Eylül 2020 tarihlerinde Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosunda yapılacaktır. Sınavı kazanan asıl adaylar, listede ilan edilen kesin kayıt süresi içinde istenen evraklar ile Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosuna bizzat gelmek suretiyle kayıtlarını yaptırırlar. Posta ile kesin kayıt yapılmaz. Kontenjan açığı olduğu takdirde, Özel Yetenek Sınavına giren yedek adayların 11 Eylül 2020 tarihinde dilekçe ile başvurularına göre en yüksek puandan başlanmak suretiyle aşağıya doğru sıralama yapılarak kontenjan açığı kadar öğrencinin kesin kayıtları 17-18 Eylül 2020 tarihinde yapılacaktır.
  • Kayıt yaptırmaya hak kazandığı halde, kayıt süresi içinde sağlık sorunları nedeniyle kayıta şahsen başvuramayacak durumda olan adaylar, vekâlet yoluyla kayıt yaptırabilirler. Yasal süreler içinde vekâletle de başvuru yapmayan adayların kaydı yapılmayacaktır.
  • Kesin kayıt yaptırmış ancak eğitim-öğretim döneminin başladığı tarih öncesinde kaydını sildirmiş adayın yerine, yedek adaylar için tanınan sürede yazılı başvuru yapmış olan ilgili anabilim dalına ait listeden başarı durumuna göre sırası gelen adaylara kayıt hakkı tanınır.
  • Müzik Eğitimi Anabilim Dalına kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerden 1 adet sağlık kurulu raporu (Sağlık kurulu raporunda “Müzik Eğitimi Anabilim Dalında öğrenim görmesinde hiçbir sakınca yoktur” ifadesi yer alacak) istenir.

Ekler

Müzik Öğretmenliği Özel Yetenek Sınav Sonuçları 2020-2021_İlan.pdf