Japonya İstanbul Başkonsolosu Hisao Nishimaki fakültemize ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Salim Razı ve Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Tolga Özşen'in katıldığı görüşmede Türk-Japon ilişkilerinin gelişiminde üniversitemiz ve fakültemizin rolü ile lisans ve yüksek lisans düzeyindeki Japonca öğretimi programlarımız hakkında görüş alışverişi yapıldı. Sonrasında, Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarının da katılımıyla fakültemizde bulunan Japon Kültür Odası gezilerek, Türkiye'nin en büyük Japonca kütüphanesi ve geleneksel Japon odası hazırlıkları ile ilgili projeler hakkında fikir paylaşımı gerçekleştirildi.