Şanlıurfa İl Millî Eğitim Müdürlüğü Rehber Öğretmenlerine ‘’Değerler Eğitimi’’ Semineri Verildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Salih Genç tarafından verilen seminer Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşti.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün girişimleriyle hazırlanan seminere Şanlıurfa'da görev yapan Rehber Öğretmenler katıldılar.

"Değerler Eğitimi" konulu seminerde Rehber Öğretmenlere, öğrencileri yetiştirirken bilgi aktarımının dışında, onları duygu, sosyal gelişim, kişilik yönüyle eğitmeye çalışarak iyi bir birey yetiştirebileceklerini, öğretimin yanında toplum olarak bu tür insan profiline ihtiyaç olduğunu belirterek, bilgi ve birikimlerini Rehber Öğretmenlere aktardı.