7. Uluslararası Uygulamalı Dilbilimde Araştırmalar Kongresi

.

Değerli Eğitim Araştırmacıları,

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Uluslararası Eğitim Araştırmacıları Derneği, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, işbirliğinde  "Dijital Devrim ve Dijital Olarak Küreselleşen Köyde Eğitimin Geleceği: Zorluklar ve Fırsatlar” (Digital Revolution and the Future of Education in the Digitally Globalised Village: Challenges and Opportunities)" temalı 17. Uluslararası Eğitimde Araştırmalar Kongresi – ICRE- ve "Dijital Çağda Boşluğu Kapatmak: Uygulamalı Dilbilim ve Dil Öğretiminde İyimser Problem Çözme" (Bridging the Gap in the Digital Era: Optimistic Problem-Solving in Applied Lignuistics and Language Teaching) temalı 7. Uluslararası Uygulamalı Dilbilimde Araştırmalar Kongresi  28- 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ev sahipliğinde yüz yüze ve çevrimiçi olarak düzenlenecektir. 

Bildiri başvuruları 12 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecektir. Kongre konuları yükseköğretimde tüm disiplinlere (Fen Bilimleri, Beşerî ve Sosyal Bilimler, Mühendislik, Eğitim Bilimleri, Öğretmen Yetiştirme, Güzel Sanatlar, Spor Bilimleri, Filoloji, Dil Edinimi, Uygulamalı Dilbilim, vb)  yönelik araştırmaları içermektedir.  Kongre konuları hakkında ayrıntıları http://2023.ulead.org.tr sayfasından edinebilirsiniz.

Kongrenin, katılımcılara deneyimlerini paylaşmak ve öğretme ve öğrenme yöntemlerine, eğitim projelerine ve yeniliklere, eğitim ve araştırmaya uygulanan yeni teknolojilere ilişkin son gelişmeleri çok kültürlü ve zengin bir atmosferde tartışmak için ideal bir fırsat ve mükemmel bir platform sağlamasını beklemekteyiz. Kongrede sözlü, poster ve sanal olmak üzere 3 sunum yöntemi olacaktır.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ülkemizi yasa boğan ancak her zaman olduğu gibi yaşanan her felakette, her zorlukta birlik olma hasletine sahip olan milletimiz tek yürek halinde bu yaraları da sarmayı başarmıştır. Depremin merkezi olan Kahramanlık timsali Sütçü İmamın adını taşıyan üniversitemizde tüm eğitimciler ve eğitim araştırmacıları olarak o bölgede çalışan meslektaşlarımızın yanında olmak ve  birlikte bilimsel paylaşımlarda bulunmak için sizleri bu kongreye katılmaya davet ediyoruz.

Kongrede sizleri Kahramanmaraş’ta aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir, vereceğiniz katkılardan dolayı şimdiden teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

http://2023.ulead.org.tr/