TÜBİTAK Destekli Yenilikçi Öğrenme Yaklaşımlarıyla Fen Eğitimi Başlıyor

Yürütücülüğünü Doç. Dr. Betül TİMUR’un yaptığı TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı kapsamında gerçekleştirilecek olan Yenilikçi Öğrenme Yaklaşımları ile Fen Eğitimi 2 / YÖYFE II etkinliği 05-10 NİSAN 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde görev yapmakta olan öğretim üyeleri tarafından proje amacı doğrultusunda verilecek olan eğitimdeki etkinliklerine; Necmettin Erbakan Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi olmak üzere 18 farklı üniversiteden katılan  3. Sınıfta öğrenim gören 35 fen bilgisi öğretmen adayı katılacaktır. Etkinlik Zoom üzerinden çevirim içi gerçekleşecektir.

Etkinlik web adresi: https://2021yoyfe2.wixsite.com/my-site-1