Özel Yetenek Sınavına Online Başvuru Yapan Aday Öğrencilerin DİKKATİNE!

.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Müzik ve Resim-İş Öğretmenliği Programlarımıza https://egitimozyes.comu.edu.tr  linki üzerinden başvuru yapıp tamamlayan aday öğrencilerimizin gerekli evraklarını en geç 24 Ağustos 2021 günü saat 17:00’ye kadar ulaştırmaları gerekmektedir. Aksi takdirde başvuruları sınava girmek için geçersiz sayılacaktır. Önemle duyurulur.

EVRAK TESLİMİ :

Evrakların Teslimi için Son Gün :

24 Ağustos 2021/17:00

Online başvuru işlemini tamamlayarak ön kayıt başvurusu onaylanan ve başvuru koşullarını sağlamış adayların, internet çıktısı olarak aldıkları aday başvuru formu ile birlikte aşağıda belirtilen başvuru evraklarını en geç 24 Ağustos 2021 günü saat 17:00’a  kadar  eksiksiz olarak kargo/APS yoluyla ya da şahsen ulaştırmaları gerekmektedir.

En geç 24 Ağustos 2021 tarihi saat : 17.00’a kadar kayıt bürosuna ulaşması gereken evraklar :

a) Aday Başvuru Formu (İmzalanarak),

b) Bir adet vesikalık fotoğraf, (kıyafet yönetmeliğine uygun, cepheden çekilmiş, güneş gözlüksüz, son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır).

c) Nüfus Cüzdanı veya TC Kimlik Kartı örneği,

ç) 30.03.2012 öncesi orta öğretim kurumlarından mezun olanlar için lise diploması örneği,

d) Engelli adaylar için ilgili yılın merkezi sınav kılavuzunda belirtilen kriterlere uygun “engelli sağlık kurulu raporu”.

e) Sınavın yapıldığı yıla ait merkezi sınav sonuç belgesi,

f) Bir önceki yılın merkezi sınav puanını kullanmak isteyen adaylar için sınava gireceği yılın merkezi sınav başvuru belgesi.

Adaylar yukarıda belirtilen belgeleri ilan edilen tarihlerde Eğitim Fakültesi’ne elden teslim etmek ya da ulaştırmakla yükümlüdür. Belgesi ulaşan öğrencilerin “Sınava Giriş Belgeleri” sınav günü kendilerine dağıtılacaktır.

Başvuru evrakları ulaşmayan öğrenciler sınava giriş hakkından vazgeçmiş sayılır.

Evrakların Gönderileceği ya da Elden Teslim Edileceği Adres :

Cevatpaşa mahallesi, İnönü caddesi No: 17 (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Anafartalar Yerleşkesi, Eğitim Fakültesi Dekanlığı 1.kat Evrak Kayıt Bürosu) 17010 Merkez/ÇANAKKALE