Öğretmenler Odası Sohbetlerine Davetlisiniz

Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi 2.B sınıfı öğrencileri tarafından Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında projelendirilen ve proje danışmanlığını Öğr. Gör. İffet Aksoy’ un yaptığı “Öğretmenler Odası Sohbetleri” her hafta farklı bir konu ve konuk ağırlayarak uzaktan eğitim sürecinde öğretmen adaylarına destek vermeye devam ediyor. Proje kapsamında Ahmet Naç, Dilek Livaneli gibi ülkemizin önde gelen öğretmenleri ile Zoom üzerinden sohbet toplantıları düzenleyen proje ekibinin Mayıs ayı konukları afişte yer almaktadır. Toplantılar fakültemizin tüm bölümlerindeki öğretmen adayları ve akademik personelimize açıktır. Detaylı bilgiye ekibin instagram hesabından @insta _okulum  ulaşabilirsiniz.