Müzik Öğretmenliği Özel Yetenek Sınavına Girmeye Hak Kazananların Listesi

28 Ağustos 2020 Cuma günü saat 17.00'a kadar başvuru evrakları tamamlanan adaylardan sınava hak kazanan adayların listesi ektedir.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca Üniversitelere 13.08.2020 tarihinde gönderilen ve özel yetenek sınavı ile öğrenci alan öğretmenlik programlarına başvuru koşulları ile ilgili TYT başarı sıralamasında aranan 800 bin şartının yanı sıra Y-TYT başarı sıralamasının da dikkate alınabileceği açıklanmış ve Özel Yetenek Sınavı başvuruları 28.08.2020 tarihine kadar, başvuru evraklarının teslim süresi de en geç 1 Eylül günü saat 17:00’a kadar uzatılmıştır. Bu kapsamda başvurup adaylığı kabul edilenler 1 Eylül günü saat 17:00’dan sonra ilan edilecektir. Bu adayların sınavları 04 Eylül Cuma günü saat 10.00’dan itibaren başlayacaktır.

Müzik Öğretmenliği Özel Yetenek Sınavına Girmeye Hak Kazananların Listesi.pdf