KYK Üniversite Burs Başvuruları

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’nce 2020-2021 Öğretim Yılında Fakültemiz öğrencilerine tahsis edilen 8 (sekiz) kontenjan için başvuru yapmak isteyen öğrencilerin, ekli başvuru formunu aşağıda ve duyuru metninde belirtilen hususlara dikkat ederek doldurmak suretiyle en geç 09 Kasım 2020 tarihinde posta/kargo/e-posta yoluyla Fakültemize ulaştırmaları gerekmektedir.

Burs Verilmeyecek Öğrenciler:
1. Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünden öğrenim kredisi veya burs almış veya almakta olan öğrenciler
2. 5102 Sayılı Kanunun 2. Maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler
3. Burs isteğinde bulunduğu tarihte,  okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olan öğrenciler
4. Yabancı Uyruklu öğrenciler
5. Polis akademisi öğrencileri ile askeri okul öğrencileri