Kalite Güvencesi Alt Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Kurumsal Akreditasyon Değerlendirme Süreci Hazırlık Kılavuzunda Fakülte Bazında alınması gereken aksiyonların tamamının gerçekleştirildiği ve web sayfasına yüklendiği tespit edilmiştir. Örnekler üzerinden revize edilen Görev tanımlarının ve 2020 Kurumsal Öz Değerlendirme Raporu ile Program ÖDR larının gün içinde internet sayfasında yayımlanmak üzere web sorumlusuna gönderilmesine karar verildi.
    Fakülte Bologna doluluk oranının %94.12 ye ulaştığı tespit edildi. Tam doluluğa engel teşkil eden unsurların bölümler bazında tespit ve tamamlanmasına çalışıldığı görüşüldü.
   Fakültemiz 2021-2025 stratejik planında çalışmaları geçen ay tamamlanan performans göstergeleri sayfasının rapora eklenmiş halinin internet sayfasında güncel haliyle yayımlanmak üzere web sorumlusuna gönderilmesine karar verildi.