“Integration of Experiential Learning and Virtual Reality on Gifted Education” İsimli Projenin 2. Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen “Integration of Experiential Learning and Virtual Reality on Gifted Education” isimli Erasmus+ ana eylem 2 yükseköğretim alanı stratejik ortaklıklar (Ka203) projesinin ikinci toplantısı Polonya'nın Lodz kentinde Społeczna Akademia Nauk Üniversitesinde yapıldı.  ÇOMÜ Proje ekibi  Doç. Dr. İlke EVİN GENCEL, Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ, Prof. Dr. Çiğdem ŞAHİN TAŞKIN, Dr. Öğr. Üyesi Hanife ESEN AYGÜN ile proje ortakları Nara Eğitim Teknolojileri A.Ş., Univercity of Macedonia,  Fundación Universitaria San Antonio, Społeczna Akademia Nauk ve APEC çalışmalarını sürdürmektedir. Projede Deneyimsel öğrenme kuramı ve sanal gerçeklik teknolojisiyle bütünleştirilmiş öğretim programları ve mobil uygulamalar geliştirilmektedir.