Fakültemiz Yüzde Onluk Başarı Dilimleri

2020 -2021 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı sonu  yüzde onluk başarı dilimine giren Fakültemiz öğrencileri Fakülte Yönetim Kurulunun 03.03.2021 tarihli toplantısında görüşülerek aşağıdaki şekilde tespit edilmiştir.

Yüzde ona giren öğrencilerin harç iade işlemlerinin yapılabilmesi için öğrencilerin kendi ekranlarından “Diğer” menüsü altında yer alan “IBAN Bilgileri” alanından kendilerine ait IBAN bilgilerini tanımlamaları gerekmektedir.

Sonuçlara itirazlar Üniversitemiz Yüzde On Başarı Değerlendirme Yönergesi 'nin 8.Maddesinde geçen "(4) Yüzde on hesaplamaları ilan edildikten sonra itirazı olan öğrenciler 10 iş günü içerisinde birim öğrenci işleri bürolarına yazılı olarak başvurabilirler.  Yapılan başvurular birim yönetim kurulunca karara bağlanır. 10 iş günü sonrasında yapılan itirazlar dikkate alınmaz."  ifadesi gereğince Eğitim Fakültesi Dekanlığı 'na hitaben dilekçe ile  yazılı olarak, 17 Mart 2021 saat 17.00' a kadar "Eğitim Fakültesi Evrak Kayıt Bürosuna" veya "egitim@comu.edu.tr" e-posta adresine ulaştırılmak suretiyle yapılabilir.

Süresi dışında ulaşan/yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Yüzde On Listeleri-2020-2021 GÜZ.pdf